Borcane
Fabricarea borcanelor se face prin procedeul de ...
Flacoane
Obtinute prin procedeul de extrudare suflare ...
Tuburi
Obtinute prin procedeul de extrudare ...
Diverse
Produsele indeplinesc cerintele celor mai ...
   
   
 
   
 
S.C FARMEC PLAST SA a luat fiinta in anul 1999 prin desprinderea sectiei de prelucrare a maselor plastice din cadrul SC FARMEC SA, o firma cu traditie in industria cosmetica romaneasca.

 
SC FARMEC PLAST SA este specializata in fabricarea si decorarea ambalajelor de inalta calitate din mase plastice pentru industria produselor cosmetice. SC ”FARMEC PLAST” a avut succes in consolidarea unei reputatii solide prin aprovizionarea unor companii cunoscute in lumea intreaga cu o gama de ambalaje care constituie modele in ce priveste fiecare din aspectele procesului de ambalare,pornind de la conceperea si alegerea ambalajului,pina la decorarea si livrarea acestuia.

Calitatile FARMEC PLAST rezulta in principal din personalul perfect instruit si din instalatiile pe care le detine. Datorita asigurarii tuturor serviciilor de ambalare intr-o singura unitate, clientii economisesc timp si efort in achizitionarea unor produse de inalta calitate. FARMEC PLAST asigura servicii flexibile prin acceptarea unor comenzi pentru cantitati reduse sau pentru un volum mare de produse, cu diverse dimensiuni, precum si prin elaborarea unor produse noi si comenzi speciale in timp scurt. Produsele FARMEC PLAST indeplinesc cerintele celor mai pretentiosi clienti. Produsele noastre constau in borcane, flacoane si tuburi din plastic dupa tiparele clientilor sau dupa matritele existente, prevazute cu o varietate de sisteme de inchidere.

Compartimentul de productie este echipat cu utilaje moderne,grupate in urmatoarele linii de fabricatie: formare prin extrudere-suflare, flacoane a caror volum este cuprins intre 50ml si 3l, formare prin extrudere –tuburi cu urmatoarele diametre: 18,20,30,41,50 a caror volume sunt cuprinse intre 30-150 ml, formare prin injectie in urma carora se obtin borcane (5-500ml), capace, busoane, precum si diferite alte produse destinate industriilor: cosmetica, farmaceutica, alimentara si chimica. Societatea noastra se afla angrenata intr-un context concurential in care numai prin calitatea produselor si serviciilor noastre putem sa ne pastram pozitia pe piata si putem sa ne construim o imagine interna si internationala. Societatea SC FARMEC PLAST SA este angajata in determinarea obiectiva , completa si fara ambiguitati a cerintelor clientilor si in satisfacerea acestor cerinte, prin mentinerea unui management al calitatii in conformitate cu standardul international ISO 9001:2000.

SC FARMEC PLAST SA pe langa atelierele de productie detine atelier de matriterie, intretinere si reparatii. Utilajele detinute de unitate au forta de inchidere cuprinsa intre 25-2000T.
 
Home | Despre noi | Produse | Certificari | Contact
@2006 Marca inregistrata eBusiness by: